Meklēšana

2009. gada 8. janvāris

Bezpriģeļšiki un drosminieki

2008. gada decembrī LTV1 demonstrēja raidījuma "Leģendu mednieki" 14. sēriju "Herberts Cukurs", kurā tika stāstīts par liepājnieka Herberta Cukura cinisko noslaktēšanu Urugvajā. Programmā rādīto, protams, labi zināju, taču par drosmi un uzņēmību īpašs paldies Robertam Klimovičam. Paldies arī LTV1, kas demonstrēja šo interesanto raidījumu. Viņi ir drosminieki. Jo par šo tēmu runāt ir nerakstīts tabu. Ne tikai pie mums. Tādēļ raidījuma autori ir drosminieki.
To, kas ir Herberts Cukurs, šaubu vairumam veselo cilvēku nav. Tiem, kam prātiņa nav, varu atgādināt: bijušais Latvijas armijas virsnieks Herberts Cukurs ir viens no izcilākajiem un drosmīgākajiem aviatoriem visā pasaulē. Taču ne par to saruna. Izlasīju par kādu atgadījumu, kurā teroristi izrēķinājās ar nevainīgu cilvēku tieši tāpat kā ar Herbertu Cukuru. Tie ir bezpriģeļšiki!
Raksts ar fotogrāfijām par to, kā ar cilvēku izrīkojās Norvēģijā, te: http://drugoi.livejournal.com/2818296.html
Tiem, kas tomēr mazliet nezin, kas ir Herberts Cukurs (es ceru, ka tam ir objektīvi iemesli!), obligāti iesaku noskatīties "Leģendu medniekus" te: http://www.legendumednieki.lv/VIDEO.html

3 komentāri:

Anonīms teica...

Kad būs jaunas aploksnes ar Cukura attēlu? AG

Anonīms teica...

1.Paldies,par vērtējumu,Aigar! Tikai Tavs "paldies" nekādā gadījumā nav attiecināms uz LTV,jo, ja tie zinātu ko mēs taisamies rādīt, būtu noticis kaut kas līdzīgas, kā ar Putina filmu.
Starp citu - vienu atkārtojumu šim raidījumam "nogrieza"..

2.Esmu tomēr Klimovičs,nevis kļimovičs.Lūdzu to ievērot.

Unknown teica...

Robert, super. tas bija interesantāk skatāms materiāls par teiksim tā - piedzīvojumu mākslas filmu.