Meklēšana

2009. gada 14. janvāris

Ko 13. janvārī Štokenbergs un co panāca?

1. Tagad izrādīsies, ka Slakteris nemaz nav tik slikts Finanšu ministrs, ka Veldre ir kompetents militārajos jautājumos, ka kailfoto fotogrāfs Roze ir liels zemnieku draugs.

2. Valdība un policija nav melojusi, ka būs masu nekārtības. Tas nozīmē, ka turpmāk jebkādi anonīmi draudi ļaus aizliegt jebkādus masu pasākumus. Pirmkārt tas attieksies uz latviešiem svarīgo 16. martu. Tas pats ar prethomoseksuālisma protestiem. Aizmirstiet! Un 9. maijā, lai neviens latvietis vairs neiedomājas pat i iepīkstēties. Kārtības labad policija drīkstēs neapmierinātos izolēt, sodīt, ņemt paskaidrojumus utt. Miera labad.

3. Par politiskās pozīcijas maiņu vismaz uz vairākiem gadiem varam aizmirst. Pašvaldības un Eiroparlamenta vēlēšanās nebūs nekādas 4. Atmodas. Neveiklās teritoriālās reformas un kaut cik saprātīgas opozīcijas trūkuma dēļ, pie varas rausies un to iegūs krietns ducis muļķu un neliešu. Visa Latvija pārvērtīsies par lielu Jūrmalas pašvaldību un Boldāna ciematu.

4. Notikušais apstiprina, ka ir tikai divas iespējas: Štokenbergs un co, kā jau teicu, ir Tautas partijas rezerves projekts, vai nu viņi ir absolūti cietpauri, kas neko nesajēdz no opozīcijas darba. Tad jāprasa: cik lieliem ir jābūt muļķiem, lai esot Saeimā un esot miljonāriem nespētu normāli organizēt politisko procesu? Tādā gadījumā viņi lielāks lāsts par visiem šleseriem un slakteriem.

5. Esam Krievijai devuši uzskatāmu apliecinājumu, ka Tallinas scenārijs mums ies tīri labi cauri. Tas nozīmē, ka Latvijā varēs atļauties vēl vairāk.

2 komentāri:

Anonīms teica...

Bet, no otras puses, šie notikumi liecina, ka tautu var ievirzīt radikālai rīcībai, tikai tas jādara PAREIZAJĀ gultnē! AG

Renuar teica...

absurds