Meklēšana

2009. gada 29. jūlijs

Drosme vietā

Šodien, braucot pa Ganību ielu Liepājā, ievēroju kādu avāriju. Izkāpu paskatīties un ar smagu sirdi ieraudzīju, ka balta vieglā mašīna saskrējusies ar Zil- 130 un ir tik pamatīgi sabendēta, ka nekas labs ar mašīnā sēdošo nevarēja notikt. No mašīnas jau vēlās ārā dūmu mutuļi, ka šķita, viss būs briesmīgi. Jau no tāluma ievēroju, kā pie cietušās mašīnas steidz cilvēki. Bet tavu brīnumu, no mašīnas izkāpa jauna sieviete. Sveika un vesela. Bet galvenais- zēni no citām mašīnām paķēra bugatierus un droši metās dzēst samīcīto mašīnu. Bija ļoti patīkami redzēt, ka drosmīgo netrūkst. Var jau moralizēt, attaisnoties, bet šī ikdienišķā drosme un gatavība palīdzēt ir kas ļoti, ļoti svarīgs.

Avārijas reportāžu ieliku iekš Filckr: http://www.flickr.com/photos/aigarsprusis/sets/72157621881783682/ un ja nepatīk tur, arī Pogā: http://www.poga.lv/photos/aigarsp/sets/set:33843/

2 komentāri:

Anonīms teica...

Pirmkārt-visi grib saturīgus komentārus, prieks, ka tu ar

Otrkārt-ikdiena sastāv no tādiem maziem(lasi nozīmīgiem, bet nav safilmēts panorāmā) varoņdarbiem. Pacelt nokritušu tantiņu vai uzsvilpt čigāniem, kas nule grasās apzagt māmiņu, kas aizņemta ar savu bērnu, tas ir nepieciešams, lai ticētu, ka labā ir vairāk. es ticu un iespēju robežās palīdzu apkārtējiem.

m teica...

Tīri vai neomulīgi palika, bildē tieši tāda pati balta coupe kā manējā.