Meklēšana

2009. gada 10. novembris

Darvas piliens jaunajā veloceliņā

Stabs teju kā piemineklis goda vietā.
Ielas apgaismes stabs Klaipēdas ielā aizņem trešdaļu jaunā veloceliņa. Varētu jau teikt, ka nav grūti apiet vai apbraukt. Taču kāda gan bija loģika kaut ko tādu taisīt? Vai tiešām šo gadsimta projektu, ko Liepājas riteņbraucēji gaidījuši gadu desmitus, ir jāpadara par haltūru, kas tapusi pa roku galam? Nu citad tur vajadzēja laika un līdzekļus, lai dabā šī celiņa arhitekts un plānotājs konstatētu, ka celiņam traucēs vairāki stabi. Godavārds, ja pašvaldība šo brāķi pieņems, rakstīšu sūdzību!
Starp citu, par manām bažām šī celiņa būvniecības sakarā jau rakstīju te: http://www.liepajnieks.lv/2009/10/top-jaunais-velocelins.html

3 komentāri:

puskuce teica...

Man jau liekas, ka tas viss veloceliņa projekts ir viens liels darvas pleķis. Sataisīti tie ir tādās vietās, kur bez viņiem varēja mierīgi iztikt, piemēram, sākot no kurmajas prospekta gar parku, kam tur vajag braukt, tur jau tāpat varēja ērti ar veļuki dragāt un nevienam tu netraucē. Veloceliņa nozīme ir atslogot satiksmi un padarīt drošāku, lai netraucētu automašīnām un visi varētu pārvietoties ātrāk un ērtāk.

Aigars Prūsis teica...

Nu taisīt jau vajadzēja. Kūrmājas prospekts bija baisi nelīdzens.

Anonymous teica...

ko es mekleju, paldies