Meklēšana

2010. gada 1. septembris

Министр сообщения Латвии Каспар Герхардс

Visi šodien šūmējas par Andreju Mamikinu un Kasparu Gerhardu. Skaidrs, ka Gerhards zināja uz kurieni iet. Skaidrs, ka Mamikins to gaidīja, jo Mamikins ir liels dirsējs. Un skaidrs, ka Gerhards to gaidīja, jo citādi pievērst uzmanību senilie TB/LNNK baķkas jau nevarēja. Principā jau Gerhardam taisnība, taču no otras puses, pirms tam viņš krieviski runāja uz nebēdu, padarot savu uzvedību mēnesi pirms vēlēšanām gaužām prognozējamu, jo skaidrs, ka TV5 auditorija par TB/LNNK nekad nebalsos. Līdz ar to jebkāda mutes vēdināšana TV5 viņam ir bezjēdzīga. Mazliet jau bija jauki, runājot no nacionālām jūtām, ko pazemots vidusmēra letiņš no Mazpisāniem izjūt pēc Lužkova cūciskās uzvedības. Un smieklīgi arīdzan, skatoties no bezmaksas reklāmas viedokļa. Principā par šo pasākumu TB/LNNK Ēķa kantorim var atskaitīt piķi.
Tādēļ jauku Jums dienu!

2 komentāri:

Anonīms teica...

Nezkāpēc atkal visā šļurā katrs uzskata par svarīgu aizmirst un nerunāt par jautājuma būtību.
Aplam, bet vietējos rakstos ļooooti tipiski.
Un būtība, ja vien var ticēt ziņām - pirms raidījuma ir bijusi vienošanās par to kādā valodā ministrs runās.
Un ja raidījuma vadītājs pārkāpj vienošanos, tad kādi vispār vēl spriedelējumi. Un pļāpas par priekšvēlēšanu izdarībām un vēlvsko ir tikai pēc tam.

Aigars teica...

Ai, nu beidz. Vai tiešām Gerhards gāja ar pārliecību, ka Mamikins nosēdinās blakus tulku... Gerhards gāja ar konkrētu mērķi, Mamikins konkrēti vilka uz kašķi.