Meklēšana

2009. gada 13. janvāris

Krievija ar Štokenberga palīdzību savu panākusi: Rīgā masu nekārtības

Nekārtību aina Vecrīgā. Foto: www.diena.lv

Neskatoties uz brīdinājumiem, neskatoties uz to, ka bija skaidrs: tā sauktais Štokenberga mītiņš 13. janvārī Doma laukumā būs katalizators Tallinas scenārijam, vietējie politiskie idioti, kretīni žurnālisti un pseidopolitologi ir panākuši, ka Rīgā notiek masu nekārtības. Štokenbergisti, sabrāļojušies ar krievu radikāļiem, gatavi darīt to pašu, ko tie grieķu komunisti- demolēt, plēst, kauties, dedzināt!
Attaisnojoties ar vieniem politiskiem deģenerātiem, kas pat neprot tekoši runāt dzimtajā valodā, nerunājot par angļu valodu, viņi gatavi izraisīt nelaimes un iedzīt valsti vēl lielākā krīzē. Es ceru, ka šo nekārtību kūdītāji un faktiskie vaininieki: bijušais Ekonomikas ministrs un miljonārs Štokenbergs, bijušais Ārlietu ministrs un Abrenes iztirgotājs Pabriks, Krievijas čekistu draugaļa Ušakovs, kūdītājs Latvijas televīzijā Streips, tā sauktais "arodbiedrību" līderis Krīgers un citi vardarbības tiešie, un netiešie organizētāji nonāks tur, kur ir jānonāk- cietumā! Jo viņi ļoti labi zināja, ka Krievijas specdienesti ar vietējo piekto kolonnu vēlas Igaunijas traģisko notikumu atkārtošanos Rīgā.
Un varu atkārtot vēlreiz: auna pieres, kas apgalvoja, ka latviešu un krievu partijām nav ko dalīt, vai nu ir muļķi, vai provokatori. Ko Kremļa sulaiņiem no Saskaņas centra un PCTVL nozīmē Latvija un tās ekonomiskās nelaimes?

P.S. Ziņas par nekārtībām Rīgā (kā jau bija gaidāms, Krievijas kanāli jau bija sagatavojušies un ziņoja par briesmu lietām pret Latvijas opozīciju):
http://www.vesti.ru/doc.html?id=241621
http://lenta.ru/news/2009/01/13/meeting/
http://www.rian.ru/incidents/20090113/159139208.html
http://www.delfi.lv/news/national/politics/article.php?id=22908607
http://diena.lv/lat/politics/politika/protesta-akcijas-dalibnieki-megina-ielauzties-saeima
http://www.apollo.lv/portal/news/articles/146415
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/article.php?id=577280
http://diena.lv/lat/politics/politika/pulis-alejas-pie-finansu-ministrijas-policistus-nemana
http://www.apollo.lv/portal/news/articles/146428

2 komentāri:

Anonīms teica...

Es ceru, ka tiem idiotiem nāksies samaksāt par visiem nodarītajiem zaudējumiem no savas kabatas un vēl pasēdēt cietumā pietiekami ilgu laiku, lai aptvertu savu stulbumu!

Anonīms teica...

Domā, kādam tagad baigi interesē Štokenbergs un Pabriks? Cilvēki beidzot ir sašūmējušies par Godmaņa un tamlīdzīgu tipu neārstējamo alkatību un shēmošanu.
Un domā, bez barikādēm Latvija nebūtu ieguvusi neatkarību? Būtu, jo tas bija izshēmots jau labu laiku pirms 91. gada.
Krievijai varbūt tīk destabilizēta situācija Baltijas valstīs, bet tai ne no kāda viedokļa nav izdevīgi tās pievienot sev.