Meklēšana

2009. gada 5. februāris

Mazliet aktuālas lasāmvielas

Laikrakstā "Neatkarīgā" lasāma intervija ar Rīgas domes priekšsēdētāja pirmo vietnieku Andri Ārgali. Bijušais TB/LNNK bonza, tagad Tautas partijas politiķis Ārgalis praktiski vienmēr savos spriedumos bijis saprātīgs, taču šī intervija mani pārsteidz. Kādēļ? Absolūti mani uzskati. Pieņemu, ka Ārgalis ir izsūknējis manas pārdomas, izmantojot savu domu spēku, tomēr ikvienam iesaku sarunu izlasīt: http://www.nra.lv/zinas/16297-andris-argalis-stokenbergs-blefotaju-pirmaja-piecnieka.htm.
Otra ievērības cienīga ziņa par Ārlietu ministra izbrīnu, Krievijas sakarā. Māri, izbeidz. Netēlo. Tu taču zināji. Lasīt šo izbrīnu var te: http://www.diena.lv/lat/politics/politika/riekstins-sarugtinats-par-krievijas-attieksmi-pret-vesturi. Bet kas interesants arī perifērijā, proti Krievija atkal aktivizē savu nerātno klātbūtni pilsētā pie jūras. Jā, jā. Liepājā! Savdabīga ziņa atrodama te: http://www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/sabiedriba/2009/02/05/maskavas-davana-skolam/. Kopā ar to arī liepājnieku komentāri.
Visbeidzot pašas Krievijas atziņa, ka pat militāri viņiem ir pilnīgā pakaļā. Es, protams, priecājos. Tas nozīmē, ka vismaz mani bērni nebūs spiesti ostīt smirdošu kerzu un klausīties viņu lamas.

Nav komentāru: