Meklēšana

2009. gada 9. maijs

Reakcija 9. maijā

Nekādu pārsteigumu. Viss notiek tieši tā, ko es prognozēju pēc 13. janvāra. Un tagad atgādināšu, ko rakstīju 2009. gada 14. janvārī:

1. [...] turpmāk jebkādi anonīmi draudi ļaus aizliegt jebkādus masu pasākumus. Pirmkārt tas attieksies uz latviešiem svarīgo 16. martu. Tas pats ar prethomoseksuālisma protestiem. Aizmirstiet! Un 9. maijā, lai neviens latvietis vairs neiedomājas pat i iepīkstēties. Kārtības labad policija drīkstēs neapmierinātos izolēt, sodīt, ņemt paskaidrojumus utt. Miera labad. Šodien jau precīzi varam atskatīties uz to, ko teicu. 16. marts tika ierobežots, turpretī pilnīgi visi pasākumi 9. maijā, ieskaitot pat kazaku gājienu cauri Rīgai ar Krievijas karogiem, atļāva.
Pilnā apjomā arī ir atļauti visi homoseksuālistu pasākumi 16. maijā.

2. Par politiskās pozīcijas maiņu vismaz uz vairākiem gadiem varam aizmirst. Pašvaldības un Eiroparlamenta vēlēšanās nebūs nekādas 4. Atmodas.
Kā redzams, nevienas jaunas partijas, tātad nekādu izmaiņu nebūs. To pašu es jums atgādināšu pēc 6. jūnija.

3. Esam Krievijai devuši uzskatāmu apliecinājumu, ka Tallinas scenārijs mums ies tīri labi cauri. Tas nozīmē, ka Latvijā varēs atļauties vēl vairāk.
Un atļaujas vairāk arī. Šogad pie mašīnām, īpaši Rīgā Krievijas karogu daudz vairāk, bet 9. maijā zem šiem karogiem pat notiek uniformēts gājiens, kas bija neiedomājama nekaunība vēl tikai gadu atpakaļ. Visticamāk, ka nākamā Rīgas dome 9. maija pasākumus, tieši tāpat kā pērnā sasaukuma dome, mēģinās nomināli leģitimizēt. Un tad Rīgā ne tikai Maskavas nami tiks atklāti. I burti pie pieminekļa tiks atjaunoti, i Rīgas domes pāstāvji ņems dalību 9. maija trobelī.

P.S. Iesaku izlasīt ļoti, ļoti aktuālas pārdomas par 9. maiju: http://tema.livejournal.com/345908.html
P.S. 2 Mūsu hokejs un Znaroks tiek mīlēts arī 9. maijā!

Nav komentāru: