Meklēšana

2009. gada 17. augusts

Krievijas melnā diena

Lai vai cik TV ekrānos bieži mirgo turienes ''pleibojs'' Putins un apgalvo, ka viss iet tikai uz augšu, patiesība ir cita: ilgi sēdēt uz Padomju Savienības varenības drupām un klaigāt par bezierunu cieņu, kamēr biksēs brūna masa, nevarēs. Šodiena to apliecina.
1. Pasaule jau pieradusi, kad teju katru dienu kāds Krievijas armijas lidaparāts nogāžas. Taču šodien vēlreiz ir apstiprinājies, ka Krievijas armija pat pēc Pirra uzvaras Gruzijā nav superarmija, kā to labpatīkas turieniešiem sludināt, bet ir milzīgs un slikti organizēts veidojums, kurā nelaimes gadījumi notiek pat pašās elitārākajās vienības. 18. augustā mēģinājumu laikā gaisā sadūrušās divas kaujas lidmašīnas SU-27 no elitārās paraugdemonstrējumu vienības "Krievu vitjazi". Vienības komandieris gājis bojā. Starp citu, lai kā to negribas viņiem atzīt, bet šī ir otrā šīs krievu supervienības katastrofa ar tik traģiskām sekām.
2. Lai kā Krievijas varturi necenstos sevi pozicionēt par lielvaru, kas gatava lietot armiju citās valstīs, lai "aizstāvētu" savu tautiešu intereses, notikumi aizvien spilgtāk apliecina, ka Krieviju gaida aizvien smagāki satricinājumi. Proti, šodien Ingušijas galvaspilsētā Nazraņā noticis kārtējais terora akts. Nāvinieka sarīkotajā sprādzienā ir vismaz divi desmiti bojāgājušo un vairāki simti ievainoto Visi notikumi šajā Krievijas reģionā liecina par to, ka Čečenijas un pārējo Kaukāza pseidovalstisko veidojumu nākotne zem Krievijas patronāžas ir gaužām neskaidra.
3. Visbeidzot Krievijā notikusi tehnogēnā katastrofa hidroelektrostacijā. Sabrūkot HES sienai, bojā gājuši septiņi cilvēki un vismaz tik pat ievainoti, bet nepilns simts pazudis bez vēsts. Arī par šāda rakstura nelaimēm Krievija tika brīdināta jau sen. Un par to es rakstīju agrāk: http://www.aigarsprusis.lv/2009/02/baisi-skaitli.html.

P.S. To, ka Krievijā daudziem joprojām ir ar komunismu un imperiālismu inficētas smadzenes, liecina arī šī ziņa: http://www.diena.lv/lat/politics/arzemes/krievijas-izlukdienests-pazino-ka-molotova-ribentropa-pakts-bija-nepieciesams-pasaizsardzibas-nolukos

1 komentārs:

Anonīms teica...

Lai cik tas neizklausitos nezeligi, bet labaa zina ir tada, ka par diviem iznicinatajiem un vienu pilotu mazak, kas vares doties miera misijas.