Meklēšana

2010. gada 9. jūlijs

Varena un raiba nedēļa

Kaut teju visas dienas esmu pavadījis telpās, tomēr nespēju paust sajūsmu par lielisko vasaru. Kā jau rakstīju, pretēji citām plašās Latvijas vietām, Liepājā sauss un saulains kā Tuvajos Austrumos. Vai pat kā Āfrikā. Pie tam jauka nedēļa arī citādi- pabiju lieliskā koncertā "Balkānu brokastis Brazīlijā". Pirmo reizi mūžā uzkāpu Liepājas lepnākās viesnīcas- "Promande hotel" otrajā stāvā. Daudz jau neredzēju, toties sapratu, ka te būtu vērts izprasīties uz dažām stundām pafotografēt. Jācer uz viena no Liepājas ietekmīgākā vīra atbalstu šai jautājumā.
8. jūlijā Liepāju pieskandināja arī futbola līdzjutēji, tikai tas rezultāts otro reizi tāds čābisks. Toties nu uzzināju, ka mūsu pilsētas komandu stiprinās trīs viesspēlētāji no trīs kontinentiem- tālās Japānas, tālās Brazīlijas un gandrīz tālās Horvātijas. Jauki tādējādi, ka daudzi tomēr cer uz Latvijas futbola čempionāta progresu, ko prasmīgi ārzemju spēlētāji tomēr var paspilgtināt.
10. jūlijā tradicionālie zvejnieksvētki. Tā 100% neesmu izlēmis, kur dosimies- uz Papi vai paliksim te pats Liepājā. No sākuma sliecos par Papi, kur mēdzām doties citus gadus. Bet nu jau šķiet, ka paliksim lokālpatrioti un baudīsim svētkus Promenādē. Jebkurā gadījumā, neliela foto reportāža būs.
Vienīgais, kas šodien pamatīgi sabendēja omu, cilvēku nekaunība. Bērni pie mājās izgāja paspēlēties, uz dažām minūtēm bez uzmanības atstāja mantas, kur bija atslēgas un telefoni. Loģiski, ka nozaga. Visticamāk, ka kāds apzinātā vecumā, jo jau pēc minūtes telefoni bija atslēgti. Savāktas arī mājas atslēgas, kas nozīmēja, ka pašā vakarā nācās nesties uz "Depo" (kāda laime, ka šie līdz 20.00 strādā!). Jaunu atslēgu pirkšana, atslēgu pievīlēšana. Lieliski. Novēlu bērnu apzadzējiem laimi un veselību!

Nav komentāru: