Meklēšana

2009. gada 22. februāris

Dažas lietas, kas liek justies varen labi

Visu laiku par to krīzi, politiskajām batālijām un citām bēdām. Bet skaistā februāra sniegotās dienās varam uzzināt, ka neesam puskoka lēcēji, kam vajadzētu visu laiku sevi šaustīt. Kādēļ? Piemēram, laikrakstā "Dienas Bizness" lasāma saruna ar kardiologu Andreju Ērgli, kas atklāj, ka latviešiem esot labākā sperma Eiropā. Nu protams, protams, ne par to saruna. Tādēļ iesaku izlasīt visu interviju ar šo gudro cilvēku- te.

Priecē arī fakts, ka beidzot no kāda valdības vīra mutes skan vārdi, ko tik sen esmu gaidījis: "Latviešu valoda ir viena no senākajām Eiropas valodām, tāpēc tā ir viena no mūsu tautas lielākajām bagātībām".To gan teicis nu jau kritušas valdības Tieslietu ministrs Gaidis Bērziņš, taču paša ierosme valdības pārstāvja personā ir liels solis uz priekšu. Kaut nu tā nebūtu TB/LNNK pirmsvēlēšanu populisma sastāvdaļa, kurai nebūs lemts realizēties.

Varbūt tā paklusi, taču tomēr manāmi tiek svinēta Nacionālā teātra 90. dzimšanas diena. Tādēļ priecīgi tie brīži, kad skatāmas un klausāmas latviešu leģendas. Šoreiz "Latvijas Avīze" dod brīnišķu iespēju klausīt un redzēt Ulda Dumpja sarunu ar saviem amatbrāļiem. Tas redzams te: http://www2.la.lv/lat/latvijas_avize/video_sizeti/kultura/?doc=1068.

Nav komentāru: