Meklēšana

2009. gada 9. marts

Atkal zem lupas, atkal baidāmies?

Es jau gaidīju, kad tas sāksies. Un sākās tieši pirms 8. marta. Tas nozīmē, ka gaidu pie sevis ciemos arī barkašoviešu haluja Bogdanova kolēģus- Drošības policijas diedelniekus. Vismaz tā tas līdz šim ir bijis.
Kā ierasts, ar apvainojumiem neskopojas Kremļa trubadūri. Izskatās, ka katru gadu pirms konkrētiem datumiem vai notikumiem Krievijas Ārlietu ministrijas mailserverī ieslēdzas automātiskā preses relīze, kurā jau ievietota klišeja ar "šokējošiem" paziņojumiem. Tā tas notiek sazin cik sen. Tieši to pašu čekists teica 2007. gadā. Pagājušogad šo kārti centās izspēlēt ANO Ģenerālajā Asamblejā. Toties kārtējo reizi esmu gandarīts par Ārlieta ministra Māra Riekstiņa pausto. Atšķirībā no Mareka Segliņa piesauktā nelieša Pabrika, Riekstiņš nebīstas atbildēt Maskavas propagandistiem: "Jādod kritika vēstniekam, kas izvēlas vecākā brāļa pamācošo toni, kas neveicina izpratni divu valstu starpā".
Visticamāk, ka eļļu ugunī vēl pielies pasaules daudzcietušākais- Efraims Zurofs, ar savu darbošanās imitāciju, cerot izdiedelēt no Volstrītas mahinatoriem vēl kādu naudiņu savai parazitēšanai. Tāpēc uz mums atkal paries krancis Zurofs, atkal kāds nelietis izdomās apvainot mūsu veterānus, piedēvējot tiem baisus asinsdarbus. Es gan īsti nesaprotu, vai tad viņiem nav savu briesmoņu, ka tie jāmeklē starp godīgajiem cilvēkiem?
Visbeidzot esmu vīlies šodienas publiskajos latviešu patriotos. Šī ir reize, kad vajadzētu izmantot iespēju apklusināt visus nelabvēļus uz visiem laikiem, bet nē. Atkal atsācies trīcošo roku sindroms un gaudošana pirms 16. marta. Lai tikai mēs būtu paipuisīši, lai tikai kāds par mums nepadomā sliktu. Nu nevar tā darīt! Kāds tam ir iemesls? Varbūt vēlēšanu tuvošanās, kad veco nodevēju gvardi steidz izmēst jaunie, kuru reputācija arī pelniem kaisīta?

2 komentāri:

human Mars teica...

Norij taču vienreiz savu žulti pret "Visu Latvijai!" Ceru tevi 16. martā ieraudzīt Doma laukumā, kad latviešu nacionālisti dosies leģionāru atceres gājienā ar vai bez Rīgas domes atļauju.

Anonīms teica...

Un Liepājā arī nekā nebūs? AG