Meklēšana

2010. gada 29. janvāris

Divu neticamo uzvaru vakars

Vairums Latvijas vīriešu (un kāda dāma jau ar (dāmas- piedodiet)) 28. janvāra vakaru pavadīja pie tālrāžiem, skatoties mūsu Dinamo spēli. Rezultāts vienkārši neticams. Nu vienkārši- neticams. Jau trešā spēle notiek atspēlējoties no pilnīga zaudējuma. Bet nu šodien kaut kas prātam neaptverams- no 0:4 uz 6:5. Katrā ziņā pēc šādas spēles var izvirzīt pretenzijas par spēli ar S-Pēterburgas SKA: kādēļ nevarēja atspēlēties no 1:8? Joks.
Bet ziniet, tik pat kuteklīga spēle 28. janvārī notika arī Liepājā. Pirms šīs spēles gan nācās nostāties dilemmas priekšā: sēdēt mājās un piedalīties bez maz vai reliģiskā sporta liturģijā- lūkot Dinamo spēli LTV7 vai iet pa aizputinātās ielām uz Liepājas Metalurga spēli. Uzvarēja lokālpatriotisms un devos uz Liepājas ledus halli. Tiesa gan, liela daļa liepājnieku izvēlējās pirmo variantu, tādēļ tribīnes gan bija patukšas. Bet žēl, jo spēle bija gluži neticama arī te. Kaut ko tādu klātienē redzēju pirmo reizi. No 0:3 zaudējuma liepājnieki izrāva uzvaru 4:3 pār baltkrievu Vitebsk. Bet ziniet, pēc spēles sekoja pats smieklīgākais- liela daļa atnākušo skatītāju skrēja uz halles foajē, kur pie televizora visi noskatījās Dinamo un Atlant spēles pēdējās desmit minūtes. Un ziniet, kas sākās par gavilēm, kad Lauris Dārziņš ieslidināja vārtos izšķirošo ripu?
Nu tāds vakars šodien bija Liepājā. Ak jā, še ieliku savu reportāžu par Liepājas Metalurga spēli: http://www.flickr.com/photos/aigarsprusis/sets/72157623303481658/ un te: http://www.poga.lv/photos/aigarsp/sets/set:36359/.

Nav komentāru: