Meklēšana

2009. gada 26. marts

Takoj hokei nam ņe nužen!

Jūs šitādu hokeju esat redzējuši? Tas bija ko vērts. Такой хоккей нам не нужен (tāds hokejs mums nav vajadzīgs)! ASK/Ogre nav pelnījusi būt par labāko komandu valstī! Kādēļ?
1) Kerču ģimene ir sajaukusi izkaušanos kāzās ar sportu;
2) Varbūt Ogrē vai ASK tā pieņemts, taču normāli cilvēki Liepājā divi un pat trīs vienu guļošu nesit, nerunājot par hokeja ētiku;
3) Vai Beresņevam liekas, ka viņš ir treneris kādā nēģeru gangsteru komandā, kur spontāni žesti ir obligāts priekšnosacījums "krutumam"?

"Liepājas metalurgs" emocijām un kautiņiem bagātā spēlē pieveic "ASK/Ogri" from TVliepajniekiem on Vimeo.

2 komentāri:

Anonīms teica...

kas gan tāds esi, lai pateiktu, ka ask/ogre, kas pieveica rīga2000 (ar 9 rīgas dinamo hokejiestiem) pusfinālā nav pelnījusi būt latvijas čempione. abas divas komandas bija rupjas un pat ļoti, piekrītu. bet šādas situācijas ir tikai tiesnešu gļēvulības pēc. Jau no pirmās spēles tika atļautas rupjības: pie bortiem smagos pārkāpumus sodīja, bet laukuma vidū gan liepājnieki brauca ar nūju un rokām sejā, gan ogrēnieši un svilpes nebija. gubins iepriekšējās spēlēs vairākas reizes nesodīts iesita kādam no ogrēniešiem, kad svilpe jau bija nosvilpta, vakar strīdīgā situācijā atkal gubins nogāza no kājām ogres spēlētāju, pat nepieskaroeties ripai un svilpes nav. sakrājās šis naids no iepriekšējām spēlēm, jo jāspēlē jau nākamajā spēlē atkal ar tiem pašiem, un tas viss laužas ārā. ja esi kādreiz uz slidām stāvējis un cīnījies par ripu, sapratīsi. vēl ir arī līdzjutēju faktors, ogres hallē ir daudz draudzīgāka attieksme, bet arī ir prikoli: kad Brahmanis ir laukumā, tad kāds sauc "Ediiiijs", bet vakar - nezinu, man bija kauns par viņiem, ka ir arī tādi lopi. respektīvi, beidz ņerkstēt kā veca bāba vai kā andersons par vienas komandas rupjību. abas metamas pār vienu kārti. /printscreen/ ar cieņu, sensenmans.

Andris Priediņš teica...

Ir pasaulē kāda tēma kurā A.Prūša kungs neorientētos, pēc šis publikācijas zinu droši - tādas nav!